De BLNW-corporaties kennen drie soorten stages:
  1. een meeloopstage. Bij een meeloopstage werk je mee op een afdeling;
  2. een onderzoeksstage. Bij een onderzoeksstage werk je een onderzoeksvraag of thema uit. Hierover schrijf je een rapport of advies;
  3. een afstudeerstage. En studeer je af, dan schrijf je een scriptie die duidelijk toegevoegde waarde voor de corporatie heeft en die je op je opleiding verdedigt.

Door de omvang van onze organisaties zijn wij beperkt in onze begeleidingsmogelijkheden. Dat betekent dat wij jaarlijks slechts een enkele stagiair kunnen plaatsen. Informeer bij de afzonderlijke corporaties naar de mogelijkheden.

BLNW staat voor:

B

arneveld. Woningstichting Barneveld is actief in de gemeente Barneveld. Barneveld bestaat uit negen dorpen (kernen) waar het heel goed wonen en werken is.

L

eusden. Woningstichting Leusden heeft als werkgebied de gemeente Leusden. Deze gemeente bestaat uit de dorpen Leusden, Achterveld en Stoutenburg.

N

ijkerk. Nijkerk is een mooie gemeente (40.000 inwoners) met drie kernen: de historische stad Nijkerk en de dorpen Hoevelaken en Nijkerkerveen.

W

oudenberg. Vlakbij de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug ligt het dorp Woudenberg, waar Vallei Wonen als maatschappelijke corporatie midden in de samenleving is verankerd.