Terug

Op dit moment hebben wij geen vacature maar wij nodigen je van harte uit om je belangstelling voor een functie bij onze organisaties kenbaar te maken door middel van een open sollicitatie. Door onderstaand formulier in te vullen en je CV toe te voegen, kan je makkelijk solliciteren. Wij hebben regelmatig vacatures voor MBO-ers en HBO-ers in de vakgebieden bouwkunde, financiële administratie en wonen.

 

Wat gebeurt er met je open sollicitatie?

Na ontvangst van je open sollicitatie krijg je van ons bericht wat we met je sollicitatie doen. Het kan zijn dat je achtergrond niet aansluit bij de functies die wij kennen. In dat geval ontvang je van ons een afwijzing en vernietigen we je open sollicitatie. Als je opleiding en ervaring wel past bij mogelijke vacatures in de toekomst, sturen we je een email waarin we bevestigen dat we je gegevens in portefeuille houden. We bewaren je gegevens een jaar en nemen contact met je op als er een passende vacature ontstaat.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet in behandeling genomen.


Open Sollicitatie
 1. Voornaam(*)
  Vul uw voornaam in
 2. Achternaam(*)
  Vul uw achternaam in
 3. Straatnaam(*)
  Vul uw straatnaam in
 4. Huisnummer(*)
  Vul uw huisnummer in
 5. Postcode(*)
  Vul uw postcode in
 6. Woonplaats(*)
  Vul uw woonplaats in
 7. E-mailadres(*)
  E-mailadres is niet ingevuld of lijkt niet geldig
 8. Telefoonnummer(*)
  Vul een telefoonnummer in
 9. Geboortedatum(*)

  Vul een geboortedatum in
 10. Niveau afgeronde opleiding(*)
  Ongeldige invoer
 11. Gewenste functie
  Ongeldige invoer
 12. CV(*)
  Upload uw CV
  (.doc, .docx, pdf, .odf)
 13. Sollicitatie brief(*)
  Upload aub uw Sollicitatie brief
  (.doc, .docx, pdf, .odf)
 14. Opmerkingen(*)
  Geef een motivatie op

BLNW staat voor:

B

arneveld. Woningstichting Barneveld is actief in de gemeente Barneveld. Barneveld bestaat uit negen dorpen (kernen) waar het heel goed wonen en werken is.

L

eusden. Woningstichting Leusden heeft als werkgebied de gemeente Leusden. Deze gemeente bestaat uit de dorpen Leusden, Achterveld en Stoutenburg.

N

ijkerk. Nijkerk is een mooie gemeente (40.000 inwoners) met drie kernen: de historische stad Nijkerk en de dorpen Hoevelaken en Nijkerkerveen.

W

oudenberg. Vlakbij de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug ligt het dorp Woudenberg, waar Vallei Wonen als maatschappelijke corporatie midden in de samenleving is verankerd.